Termeni si conditii

Parfumuri & Makeup depune eforturi pentru mentinerea corectitudinii informatiilor afisate pe magazinul nostru online. Cu toate acestea, avand in vedere posibile erori cu privire la aceste informatii, precizam ca imaginea produselor are caracter informativ, iar produsele livrate pot diferi de imagini, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului, fara notificare prealabila de catre producatori. De esemenea, unele caracteristici sau pretul produselor prezentate pe site, pot fi modificate fara preaviz sau pot contine erori de operare.
Promotiile si ofertele prezente pe magazinul nostru online sunt valabile in limita stocului disponibil.

Definitie termeni utilizati:

UTILIZATOR: persoana care acceseaza magazinul nostru online, in scopuri private sau profesionale si care a acceptat Termenii si Conditiile de Utilizare, prin finalizarea procesului de inregistrare.

CLIENT: acel utilizator ce initiaza si finalizeaza o comanda pe www.parfumuri-makeup.com.

UTILIZARE ABUZIVA: utilizarea magazinului nostru online intr-un mod contrar practicii in domeniu, a reglementarilor sau prevederilor legislatiei in vigoare sau in orice alt mod care poate produce prejudicii companiei noastre sau celorlalti utilizatori.

COMANDA: document electronic, generat ca urmare a accesarii magazinului online de catre un CLIENT, ce intervine ca forma contractuala intre Parfumuri & Makeup si acesta din urma.

CONTRACT: o COMANDA confirmata de catre Parfumuri & Makeup , prin care suntem de acord sa livram CLIENTULUI produsele solicitate de acesta, iar CLIENTUL este de acord sa efectueze plata acestora.

UTILIZATORII www.parfumuri-makeup.ro sunt rugati sa citeasca cu atentie termenii si conditiile de utilizare ce guverneaza desfasurarea tuturor operatiunilor si a raporturilor intre parti fiind considerate prevederi minimale aplicabile ce se adauga prevederilor legislatiei romanesti in vigoare. Termenii si conditiile pot fi modificate oricand prin actualizarea continutului acestui document, aceste modificari devenind obligatorii cu efect imediat pentru toti UTILIZATORII.

Prin accesarea www.parfumuri-makeup.ro UTILIZATORII sunt deacord sa respecte termenii si conditiile prezentate in continuare precum si legislatia in vigoarea pe teritoriul Romaniei.

DESFASURAREA OPERATIUNILOR DE VANZARE

Prin lansarea unei COMENZI pe www.parfumuri-makeup.com, CLIENTUL este de acord sa fie contactat (telefonic sau e-mail) de catre reprezentantii magazinului nostru online.

Daca Parfumuri & Makeup confirma executarea unei COMENZI, acest lucru va implica o acceptare completa a termenilor COMENZII. Acceptare comenzii de catre compania noastra se considera finalizata atunci cand exista o confirmare electronica (e-mail) din partea SOCIETATII catre CLIENT, fara a necesita o confirmare de primire din partea acestuia din urma.

Parfumuri & Makeup nu considera in nici un moment o COMANDA neconfirmata ca avand valoarea unui CONTRACT. Asadar, CONTRACTUL intra in vigoare la confirmarea COMENZII de catre companie.

Prezentele termene si conditii generale de vanzare vor sta la baza CONTRACTULUI astfel incheiat.

OBIECTUL CONTRACTULUI

Obiectul CONTRACTULUI il constituie produsul/produsele cu privire la care CLIENTUL si-a exprimat optiunea de a le cumpara, prin generarea unei COMENZI pe www.parfumuri-makeup.com confirmata de catre personalul de vanzari al companiei noastre. Produsul/produsele are/au caracteristicile mentionate pe magazinul online.

PRETUL CONTRACTULUI

Pretul produsului/produselor este acela mentionat pe www.parfumuri-makeup.com. Acesta poate fi modificat in orice moment, fara preaviz. Exceptie fac doar comenzile ce au fost deja lansate. Modificarile preturilor nu se aplica retroactiv.

Pentru a fi aplicabil pretul produsului trebuie sa fie sincer si serios. Astfel, Parfumuri & Makeup atentioneaza asupra faptului exista cazuri cand, ca urmare a unor disfunctionalitati ale MAGAZINULUI ONLINE sau erori, pretul afisat pe MAGAZINUL ONLINE poate sa nu fie cel real. In aceste cazuri, Parfumuri & Makeup va informa CLIENTUL asupra pretului corect.

Pretul include TVA precum si orice alta taxa, dar nu include cheltuielile de livrare.