Livrare

INFORMATII DESPRE LIVRARE

Produsele comercializate de Parfumuri & Makeup pot fi livrate pe intregul teritoriu al Romaniei, utilizand modalitatea si termenul de livrare alese de dumneavoastra la efectuarea comenzii. Dupa expedierea coletului, veti primi un e-mail de notificare cu privire la noul status al comenzii.

EXPEDIEREA COMENZILOR

Toate comenzile ce sunt plasate de Luni pana Vineri in intervalul orar 09:00 – 15:00 sunt expediate in general in aceeasi zi. Exceptie fac doar comenzile plasate in perioade cu promotii active. Comenzile lansate dupa ora 15:00, in zilele de sambata si duminica sau in zilele libere prin lege vor fi operate si expediate in urmatoarea zi lucratoare. 
In cazuri rare (promotii cu impact puternic, Black Friday, evenimente neprevazute) procesarea comenzilor poate dura mai mult datorita volumului mare de colete. 
Procesare comenzilor ce includ produse a caror stoc a fost gresit raportat de platforma noastra de e-commerce sau cele plasate de utilizatori ce nu au putut fi contactati de consilierii de vanzari ai companiei noastre, va fi amanata pana la rezolvarea situatiei aparute.

MODALITATI SI COSTURI DE EXPEDIERE

A. Curierat rapid

  • Tariful standard de livrare este de 20 lei pentru comenzi a caror valoare este mai mica de 500 de lei.
  • Comenzile mai mari de 200 de lei beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT.
  • Termenul de livrare este de 2 zile lucratoare din momentul expedierii coletului.
  • In sezonul de iarna termenul de livrare al comenzilor poate suferi intarzieri. Acesta difera de la caz la caz si nu poate fi estimat.
  • Livrarea coletelor sambata este posibila dar nu poate fi garantata
  • Livrare se face in sistem Door to Door (coletul este livrat direct la dumneavoastra acasa)
  • Livrarea se poate face oriunde in Romania

Coletul dumneavoastra este depozitat in vederea livrarii timp de maxim 5 zile de catre Curierul Rapid. In cazul in care nu ridicati coletul in acest interval, acest va fi returnat catre compania noastra.
Ca masura restrictiva pentru clientii ce nu ridica produsele comandate ne rezervam dreptul de a nu mai expedia noi comenzi fara ca plata acestora sa fie efectuata integral in avans.

B. Predare personala in Bucuresti

Pentru Bucuresti exista optiunea de predare personala, iar daca veti selecta aceasta optiune veti fi contactat in prealabil pentru a va fi comunicat intervalul orar in care aceasta va avea loc.
Pentru informatii suplimentare ne puteti contacta pe adresa de e-mail comenzi@parfumuri-makeup.com.