Intrebari frecvente

De ce sa ai cont pe Parfumuri & Makeup?

Inregistrandu-te pe Parfumuri & Makeup vei fi la curent cu ultimele promotii lansate, vei avea posibilitatea sa cumperi produse pentru machiaj ale celor mai indragite branduri internationale, vei gasi cele mai noi informatii de make-up.

Intrebari legate de comanda ta?

Pentru orice neclaritate/intrebare legata de comanda ta ne poti contacta telefonic sau prin email. Totodata ne poti trimite un mesaj folosind formularul din pagina de contact.

Ce inseamna parfum tester?

Testerele sunt variante publicitare, fabricate cu scopul de a completa promovarea produselor retail. Pentru mai multe detalii accesati pagina Parfumuri tester.

Care sunt modalitatile de plata?

Platitle pot fi facute in sistem ramburs. Platile se fac in lei.

Cat costa transportul?

Prin curier transportul costa 20 lei pentru comenzi cu valoarea mai mica de 200 de lei si este gratuit peste acest prag.

Cat de repede voi primi produsele comandate?

Comenzile plasate in intervalul 9:00 – 15:00, de luni pana vineri vor fi expediate in aceeasi zi. Cele care vor fi trimise dupa ora 15:00 vor fi procesate in urmatoarea zi lucratoare. Comenzile finalizate in zilele de sambata si duminica urmeaza a fi onorate luni. Nu se expediaza comenzi in zilele de sarbatori legale.
Comenzile expediate cu un curier vor fi livrate in maxim 2 zile lucratoare de la expediere (in general 24 de ore cu foarte putine exceptii). Iarna este posibil ca acest termen de livrare sa creasca datorita vremii neprielnice. Puteti obtine mai multe informatii accesand pagina Livrare.

Ce se intampla daca nu ridic o comanda finalizata?

O comanda neridicata obliga compania noastra sa plateasca cheltuielile de transport tur retur pentru produsul respectiv plus taxele de depozitare percepute de transportator pentru a putea recupera produsele.
De aceea impotriva persoanelor care nu au ridicat comandase vor lua urmatoarele masuri:
a. Anularea oricaror beneficii, puncte de fidelitate pe care clientul le detine in acel moment
b. Limitarea contului acestora pe www.parfumuri-makeup.com – toate comenzile lansate pe viitor vor trebui platite in avans